Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on facebook

90+ foto si kecil memakai telekung Arora

Ini secebis daripada apa yang dapat Kak Mas kumpulkan & dan yang ibu-ibu ini sudi kongsikan dengan akak. Itu pun tak promote mana & tak minta (snap gambar telekung dengan sang pemakainya) sangat. Kalau diminta, rasanya beribu-ribu gambar-gambar anak comel ni menghiasi web arora.my ni. Hee.

Kak Mas nak ucap jutaan tahniah kepada ibu-ibu ini, sangat berusaha bersungguh-sungguh untuk membawa anak-anak bersama ke atas tikar sejadah seawal usia begini.

Pemakai seawal usia 3 tahun!

Jangan terkejut kalau ada pemakai seawal usia 3 tahun. Iye betul, tak pandai solat pun lagi. Tapi rasa seronok & suka bertelekung dah boleh mula diterapkan, walaupun kemudiannya hanya duduk bersila di sebelah ibu ketika solat.

Setiap sesuatu ada permulaannya

Setiap sesuatu pasti ada permulaannya, dan bermula seawal yang mungkin adalah jalan yang terbaik. Lain anak, lain tahap kebolehan mereka menguasai ibadah. Ia satu perjalanan yang tiada jalan pintas.

Pimpin tangan mereka dan laluinya bersama dengan sabar & istiqamah.

Kak Mas doakan ibu-ibu berjaya jadikan anak-anak permata kita ini saham akhirat paling berharga buat ibu-ibu.

Sehinggakan, bila berakhirnya hayat kita satu hari nanti, pahala-pahala amalan tetap berterusan kerana ibadah & doa dari anak-anak soleh & solehah kita.

Foto si kecil memakai telekung Arora

Terima kasih kerana menonton foto-foto kiriman ibu-ibu yang telah mendapatkan telekung dari Arora Fashion sebelum ini. Kalau ada terselit foto anak-anak ibu, komenlah di bawah. Hee.

Kalau ibu-ibu nak dapatkan koleksi telekung-telekung yang ceria berwarna-warni macam kat bawah, boleh hubungi Kak Mas di Whatsapp 601110771030 (klik direct whatsapp) ya.

Terima kasih kerana menonton foto-foto kiriman ibu-ibu yang telah mendapatkan telekung dari Arora Fashion sebelum ini. Ada ke foto anak ibu-ibu di atas? Kalau ada, komenlah di bawah. Hee.

Jangan Terlepas Promosi Arora Fashion Lagi Kali Ini!

Setiap bulan akan diadakan promosi yang berbeza-beza di Arora Fashion. Harapnya kali ini, ada-lah rezeki untuk anda grab promosi kita. Supaya anda tak terlepas, supaya anda jadi yang pertama mengetahuinya, Subscribe-lah email kami sekarang.

Share post ini bersama rakan anda
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on facebook

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0